Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Λουκέτο στο ΙΚΑ Διστόμου και έπονται κι άλλα


Μετά την Εμπόρικη Τράπεζα που έκλεισε από το Δίστομο αν και πήγαινε πολύ καλά, τώρα βάζει λουκέτο και το ΙΚΑ.
Να θυμίσω ότι ο ''αγώνας'' που έγινε για να μείνει ανοικτή η Εμπορική τράπεζα, ήταν αγώνας κομμάτων και στοιχήματος. 
Εξαπέλυαν μόνο κατηγορίες και αλληλοκαρφώματα ο ένας στον άλλον, δηλαδή συμπολίτευση και αντιπολίτευση, τότε στον πρώην Δήμο Διστόμου.
Η συμπολίτευση έλεγε: ΄΄ αυτοί λένε ότι μπορούν γιατί είναι πασόκ ο διοικητής. για να τους δούμε'', η αντιπολίτευση επίσης έλεγε :  ''Άσε να δούμε τι γνωριμίες έχει ο Δήμαρχος , γιατί σίγουρα θα κλείσει, να τον διαβάλλουμε να πάρουμε καμμιά ψήφο''.
Με αυτό το ηλίθιο και επικίνδυνο σκεπτικό έκαναν κακό στο Δίστομο και κατ' επέκταση σε εμάς που έχουμε επενδύσει να ζήσουμε εδώ, γιατί κοιτούσαν το κόμμα και το ελεεινό τους συμφέρον.
Με αυτό το βρώμικο σκεπτικό λειτουργούν κάποιοι - ειδικά από τους παλιούς και έμπειρους στα δημοτικά -  και τώρα για να βγάλει ανεπαρκή ο ένας τον άλλο και να κερδίσουν κάποιοι ψήφους, κι όλα αυτά στην πλάτη των πολιτών.
Είδατε εσείς κάποια ανακοίνωση, ενημέρωση ή επιτροπή αγώνα; Το Στείρι και η Ιτέα προς τιμή τους έχουν.
Μα υπάρχει ολόκληρο διοικητήριο στο Δίστομο, τα πρώην γραφεία της ''Δελφοί-Δίστομο'' που θα μπορούσαν να στεγάσουν ολόκληρο το ΙΚΑ κι όχι μόνο. Τα αφήνετε και ρημάζουν; 
( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ )
Οι μισοί λοιπόν δημότες του Νέου μας Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, συναλλάσσονται στην Λιβαδειά κι άλλοι μαζί από τώρα και στο εξής στην Παραλία Διστόμου!!Πολύ λογικό!!Εύγε!!Μπαλάκι είναι οι δημότες να πηγαίνουν από δω κι από κει; Ένα διοικητήριο είναι δύσκολο με τα πάμπολλα κτήρια που υπάρχουν εδώ;
Ένα ολόκληρο ταμείο σαν το ΙΚΑ που λυπάται το ενοίκιο που θα δώσει στο Δίστομο που ήταν ένα πολύ μικρό σε τετραγωνικά, ενώ από την άλλη στην Αθήνα αφήνει ιδιόκτητα κτήρια και ρημάζουν και πληρώνει υπέρογκα ενοίκια σε μέρη όπως Νέα Ερυθραία, Κηφισιά κλπ.
Η αντιπολίτευση εδώ ξέρει μόνο να σκαλίζει και να βρίσκει μικροπαρατυπίες ( που δεν είναι και σίγουρο αν ισχύουν) για τα διαδικαστικά θέματα, ενώ αφήνει σοβαρά προβλήματα να περνούν και να μην κάνουνε κάτι. Η δε συμπολίτευση ανεπαρκής ως στιγμής και έρχονται πολλά.
Η τρισάθλια κυβέρνηση επειδή μαζί με την Ν.Δ έκλεβαν τόσα χρόνια και κατέστρεφαν αυτόν τον τόπο, θέλει τώρα να βγάλει τα σπασμένα εις βάρος του απλού κοσμάκη στερώντας του παροχές και υπηρεσίες. Δηλαδή εγώ κλέβω γίνομαι πλούσιος, δεν τιμωρούμαι. Να τιμωρηθείς εσύ, απλέ πολίτη που με ψήφιζες σαν ηλίθιος.
Το άλλο πάλι με το να μένουν χωρίς ενοίκιο δημόσιοι υπάλληλοι ( ΙΚΑ, Αστυνομικοί,εκπαιδευτικοί) ,και άλλα επαγγέλματα, όπως οδηγοί ταξί κλπ, στην Παραλία Διστόμου στον οικισμό του αλουμινίου,τι είναι; Τι ρόλο παίζει το εργοστάσιο; Εργαζόμενοί του είναι αυτοί; Δεν κάνει ζημιά σε άλλους που έχουν σπίτια για ενοικίαση; Οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι της Ελλάδας γιατί να πληρώνουν; Το εργοστάσιο πέρα από βιομηχανία και επιχείρηση στην περιοχή γιατί παίζει κι άλλους περίεργους ρόλους; 
Πρέπει να τα δείτε αυτά κύριοι του Νέου Δήμου.
Αυτά και έπονται κι άλλες υπηρεσίες που θα κλείσουν, ειδικά στο Δίστομο. Το σχέδιο αποδυνάμωσής του καλά κρατεί. Και καλά κάνουν οι εχθροί του βέβαια, αφού εδώ δεν μιλάει κανείς. Είμαστε εύκολη λεία.
Κλείνοντας να συγχαρώ την αντιπολίτευση ειδικά που έλεγε - σαν πασοκ που είναι - ότι όσο είναι αυτοί στην εξουσία δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα για τις υπηρεσίες. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΡΕ!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ!!!!

ΑΙΣΧΟΣ . Μ' αυτά και μ' αυτά καλά κάνουν οι νέοι και φεύγουν από δω!!

ΥΓ: Βάλτε και κανένα ΑΤΜ Εθνικής. Έχουμε και ανάγκες. Σε λίγο κλείνει και η Αγροτική και θα μένουμε άφραγκοι.

2 σχόλια:

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Ξέρω ότι με μισείτε πολλοί επειδή βλάπτω το κόμμα και κατ επέκταση τα συμφέροντά σας. Αλλά εγώ είμαι εδώ, όχι για να χαϊδεύω τα αυτιά σας, αλλά για να επισημαίνω τα κακώς κείμενα και να προβάλλω τα καλά, αν υπάρξουν!!

Ανώνυμος είπε...

Να πεις ότι στο ΙΚΑ Διστόμου συναλλάσσοταν Στειρι Διστόμο και Κυριακι