Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Δελτίο τύπου του ομίλου ''Μυτιληναίος''



Δελτίο Τύπου

07/07/2011

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟΝ ΣΤΑ «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
Διάκριση «Diamonds - The Most Admired Enterprises 2011»


Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. και η ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟΝ Α.Μ.Ε., θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, έλαβαν τη διάκριση DiamondsThe Most Admired Enterprises 2011, από την Τράπεζα Πληροφοριών για την Οικονομία και τις Επιχειρήσεις STAT BANK.


Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ και η ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟΝ συμπεριλήφθησαν στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες βιομηχανικές επιχειρήσεις την περίοδο της κρίσης, που παρουσιάζονται στον ετήσιο Επιχειρηματικό Οδηγό «Diamonds 2011», που εκδίδει η STAT BANK. Η επιλογή έγινε από το σύνολο των 3.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας με βάση τον κύκλο εργασιών τους και 10 οικονομικούς δείκτες, που ορίστηκαν ως κριτήρια πιστοποίησης της αξιοπιστίας και της υγιούς πορείας τους. Από αυτές επελέγησαν οι 110 βιομηχανικές και 108 εμπορικές επιχειρήσεις, που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Η παρουσίαση του επιχειρηματικού οδηγού και η βράβευση των εταιρειών που διακρίθηκαν έγινε σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η STAT BANK στις 27 Ιουνίου.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
κα Κατερίνα Μουζουράκη, Προϊστάμενος Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ Ομίλου, τηλ. 210-6877484, φαξ 210-6877400, e-mail: katerina.mouzouraki@mytilineos.gr

O Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας & Μεταλλείων, Ενέργειας και Έργων EPC. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι Εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά το 1 δις ευρώ και απασχολεί περίπου 2.500 άμεσους και πολύ περισσότερους έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου στη διεύθυνση www.mytilineos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: