Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΗΒΑΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Η κρίση στη χώρα μας βαθαίνει ολοένα και περισσότερο. Η εξαθλίωση (οικονομική, ατομική, κοινωνική, ηθική) εξαπλώνεται μέρα με τη μέρα και την ίδια στιγμή φαινόμενα ακραία(π.χ. ρατσιστικές επιθέσεις, Νέα Μανωλάδα) λαμβάνουν χώρα καθημερινά. Μέσα σ’ αυτό το νοσηρό τοπίο η κοινωνία δε πρέπει να σκύψει το κεφάλι. Πρέπει να απαντήσει με συλλογική δράση. Διαχωρισμοί ανάμεσα στους καταπιεσμένους δε χωράνε. Ο εχθρός είναι κοινός για όλους μας. Κυβέρνηση- Τρόικα- Ρατσισμός- Φασισμός.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , να υψώσουμε το ανάστημά μας και να πούμε ΟΧΙ στα καταστροφικά τους σχέδια… Στην κρίση κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του και ενωμένοι, μπορούμε να πολεμήσουμε ενάντια στον φασισμό που μας επιβάλλουν καθημερινά σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.
Η Αντιφασιστική Κίνηση Θήβας σας καλεί στη ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαΐου στις 17:00 στον χώρο του θερινού κινηματογράφου ΣΟΝΙΑ!!

Εκεί θα σας υποδεχτούμε με εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι βιβλίου-παιχνιδιών, συλλογική κουζίνα, και live μουσική! Θα γίνει ανοιχτή συνέλευση με τις συλλογικότητες της ευρύτερης περιοχής για συντονισμό – ανταλλαγή εμπειριών, κοινές δράσεις.
Σας περιμένουμε λοιπόν, με τα βιβλία (παιχνίδια, ρούχα) που θέλετε να ανταλλάξετε , με το φαγητό που θέλετε να μοιραστείτε, για να αποδείξουμε ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας ενάντια στη κρίση και τον φασισμό.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
17:00-19:00 Παιδικές δραστηριότητες- εκδηλώσεις (ανταλλακτικό-χαριστικό παιχνιδιών)
19:00-21:00 Aνοιχτή συνέλευση συλλογικοτήτων της ευρύτερης περιφέρειας με αντιφασιστική δράση.
21:00-23:00 Live συναυλία με τους BLACK DAYS & ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στο χώρο θα υπάρχει συλλογική κουζίνα και ανταλλακτικό- χαριστικό παζάρι βιβλίων, ρούχων, παιχνιδιών κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: