Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Συναυλία με τους ύμνους της Μεγάλης Παρασκευής για τα παιδιά με Καρκίνο την 1η Απριλίου


Συναυλία με τους ύμνους της Μεγάλης Παρασκευής  από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, για την ενίσχυση των Παιδιών με Καρκίνο ,του Ξενώνας τους  και συνολικά των δράσεων της ''Φλόγας''.
Η συναυλία  θα δοθεί την Συμφωνική Ορχήστρα  (MSO of Athens)  και τη Νεκταρία Καραντζή  την 1η Απριλίου και ο ''Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα''απευθύνει πρόσκληση για να γεμίσει το Μέγαρο Μουσικής με την παρουσία του κοινού και την αγάπη του:

''Εμείς οι γονείς,εδώ στη  Φλόγα,  συνεχίζουμε  το δικό μας  αγώνα στη μέση της κρίσης.
Αυτό που ζητούμε είναι  αξιοπρεπή ιατρική φροντίδα,  για να πετύχουμε  την ίδια την επιβίωση των παιδιών μας,   την  οποία οι σημερινές συνθήκες δεν επιτρέπουν στην πολιτεία να παρέχει.
Είμαστε οι γονείς των παιδιών και στις σημερινές  τραγικές αυτές ελλείψεις της  δημόσιας  υγείας ,  δε  μπορούμε να παραμείνουμε θεατές.  Δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για λόγια και αναμονή υλοποίησης υποσχέσεων. Τα παιδιά ΤΩΡΑ  νοσούν,  ΤΩΡΑ  πρέπει να έχουν το σωστό διαγνωστικό / ακτινοθεραπευτικό  εξοπλισμό  σε συνδυασμό με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό,  που θα τους δώσει πίσω τη ζωή και την υγεία τους.
Σε αυτές ακριβώς τις ελλείψεις και σε όποια άλλη επείγουσα ανάγκη προκύψει,  είμαστε εκ των πραγμάτων  υποχρεωμένοι  να συμμετέχουμε και να συντηρούμε  τη δημόσια υγεία.
Η δυνατότητα αυτή της συμμετοχής στην ίαση των παιδιών μας  οφείλεται αποκλειστικά σε σας, και μόνο σε σας. Ιδιώτες και φορείς που τόσα χρόνια βρίσκεστε δίπλα μας.

Σας καλούμε, λοιπόν, να στηρίξετε το έργο μας για ακόμα μια φορά.
Σας περιμένουμε στη συναυλία της  1ης  Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.  Η μαζική συμμετοχή και παρουσία σας θα βοηθήσει ουσιαστικά  και ηθικά τους στόχους μας.
Σας ζητούμε να συμμετέχετε στην εξαιρετική αυτή βραδιά και να συμμετέχετε στην  προσευχή των  παιδιών μας καθώς τα ίδια τα παιδιά  θα συνοδεύσουν με ολιγομελή χορωδία τη Συμφωνική Ορχήστρα  (MSO of Athens) 
υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης πιανίστα, συνθέτη και αρχιμουσικού Βασίλη Τσαμπρόπουλου και σολίστ την κορυφαία ερμηνεύτρια βυζαντινής Υμνωδίας, Νεκταρία Καραντζή,  στους ύμνους της Μεγάλης Παρασκευής  από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Τα εισιτήρια προπωλούνται  στα γραφεία της Φλόγας  (τηλ. 2107485000) , στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και ηλεκτρονικά http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=2655

Το Πρόγραμμα

- Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ: Εισαγωγή «Το Μεγάλο Ρωσικό Πάσχα», έργο 36
- Βασίλης Τσαμπρόπουλος: Ψαλμοί του Δαυίδ 
- Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι: Συμφωνία αρ. 6, έργο 74 («Παθητική») .
Αίθουσα                                            Χρήστος Λαμπράκης
Ώρα έναρξης 20:30
Τιμές εισιτηρίων: € 10,00 (Φοιτητικά) - 15,00(Γ) - 20,00(Β) - 25,00(Α) - 35,00 (Διακεκριμένη Ζώνη)

«Η Φλόγα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που έχουν ανάγκη  και όσο έχουμε κοντά μας...όλους εσάς..»''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: