Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Εκδήλωση Μνήμης για τον Αθανάσιο Κοκκίνη, γιατρό στην περιοχή Διστόμου για 40 χρόνια!

               
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ο γιατρός μας: Με αυτόν τον τίτλο ο Πολιτισμικός Σύλλογος Διστόμου διοργανώνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου εκδήλωση μνήμης για τον επί 40 χρόνια γιατρό στο Δίστομο και την γύρω περιοχή και τ.Δήμαρχο Διστόμου Αθανάσιο Κοκκίνη.
Θα μιλήσουν η Δρ. Δήμητρα Σκαύδη-Κοκκίνη, ο Δρ. Λουκάς Αθ. Κοκκίνης, δικηγόρος, η Γιώτα Φουντά, ιατρός και Δημ. Σύμβουλος και η Μαρία Τρομπούκη, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς. Θα προβληθεί και βίντεο με μαρτυρίες κατοίκων. 

Ο αείμνηστος Αθανάσιος Κοκκίνης για πάρα πολλά - και δύσκολα -χρόνια ήταν ο μοναδικός γιατρός όχι μόνο στο Δίστομο αλλά και στην γύρω περιοχή προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και στους κατοίκους του Στειρίου, του Κυριακίου, της Παραλίας Διστόμου,της Αντίκυρας, της Δαύλειας, της Δεσφίνας, της Αράχωβας- ακόμα και από άλλα μέρη καθώς η φήμη του είχε διαδοθεί. 
Ιδίως τις δεκαετίες '50, '60, '70 που δεν υπήρχε ΕΣΥ και Κέντρα Υγείας...
Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Διστόμου και ωρα 7 μ.μ. και πραγματοπείται με την ευγενή στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: